Bilete de avion

VARIANTE OPTIME DE ZBOR PENTRU A AJUNGE MEREU LA TIMP. |ORIUNDE ÎN LUME!

Deservind un portofoliu divers de clienti corporate, cu volume anuale intre 300 si 4000 de bilete de avion emise pe rute interne si internationale, am reusit sa ne impunem pe piata de ticketing din Romania, devenind unul dintre cei mai importanti emitenti de bilete de avion IATA - BSP. 

In prezent, derulam parteneriate cu toate companiile aeriene de linie care opereaza zboruri din si inspre Romania precum si cu companii low-cost din intreaga lume. Mai mult de 100 de tari, va sunt usor accesibile prin intermediul nostru!

Daca preconizati un trafic ridicat pe anumite rute, suntem in masura sa negociem cu companiile aeriene partenere tarife preferentiale pentru destinatiile identificate ca fiind de interes si sa incheiem, in conditii avantajoase, contracte tripartite.

Stim ca mai ales in afaceri, timpul inseamna bani. De aceea, consultantii nostri identifica pentru voi cele mai eficiente variante de zbor, astfel incat sa ajungeti intotdeauna la timp, odihniti si pregatiti sa va atingeti obiectivele de business.