Eximtur Business

Divizia de calatorii si evenimente de afaceri, EXIMTUR BUSINESS este prezenta in 4 centre urbane importante din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu. Clientii nostri sunt atat entitati private, incepand de la companii multinationale pana la IMM-uri, cat si institutii publice.

Deservim un portofoliu extins de clienti care activeaza in domenii diverse, precum: industria automotive, industria tobacco, IT&C, industria bancara, cea farmaceutica, agricola, retail si FMCG, domeniul cinematografiei si promovarii filmului, industria de advertising si multe altele.

Ne ocupam in detaliu de organizarea calatoriilor si evenimentelor voastre, asa incat, impreuna cu noi, puteti uita de aceste griji, concentrandu-va pe obiectivele voastre de afaceri!

Solutii personalizate

PLANIFICARE EFICIENTA PENTRU CALATORII DE AFACERI.| PORNIM IMPREUNA, AJUNGEM DEPARTE!

PLANIFICARE EFICIENTA PENTRU CALATORII DE AFACERI.
PORNIM IMPREUNA, AJUNGEM DEPARTE!

Planificarea deplasarilor in interes de serviciu si a evenimentelor de business, alaturi de implementarea interna a unei politici de travel, reprezinta un „must-do” pentru a va stabili si gestiona corect bugetul de travel.

Noi va ajutam sa identificati si sa aplicati cele mai potrivite si eficiente solutii care sa genereze optimizari de costuri dar in acelasi timp, sa raspunda nevoilor si cerintelor de calatorie unice, ale organizatiei voastre!

VORBIM ACEEASI LIMBA IN AFACERI.| VA ASCULTAM SI ACTIONAM!

VORBIM ACEEASI LIMBA IN AFACERI.
VA ASCULTAM SI ACTIONAM!

Alegerea unei rute pentru o calatorie de afaceri sau a locatiei pentru evenimentul anual al companiei, presupune mai mult decat gasirea celui mai mic pret. Presupune ascultare si intelegere a nevoilor voastre, clarificare si planificare in detaliu, cunoastere si personalizare a ofertelor, obtinere si evaluare feedback.

Eficienta inseamna nu doar costuri minime si un raspuns prompt ci si siguranta si confort pentru cei care calatoresc. EXIMTUR BUSINESS ofera solutii diferite pentru nevoi diferite de calatorie si organizare evenimente.

OPTIMIZAM BUGETELE DE TRAVEL.| IMPREUNA SUNTEM EFICIENTI!

OPTIMIZAM BUGETELE DE TRAVEL.
IMPREUNA SUNTEM EFICIENTI!

Pozitia noastra pe piata ne permite negocierea de tarife preferentiale cu prestatorii directi de servicii, in beneficiul vostru, pentru un spectru complet de servicii de travel.

Politicile noastre comerciale se bazeaza pe corectitudine in colaborare si avantaj reciproc. Nivelul preturilor si al tarifelor de serviciu practicate de noi este strans legat de volumele de trafic pe care le derulati la nivelul companiei, de conditiile si termenele de plata a serviciilor, de durata colaborarii si este subiect de negociere distincta in cazul incheierii unui contract.

Sustinem propunerile noastre de optimizare a bugetelor prin realizarea si analiza periodica de rapoarte financiare si comerciale, pentru intreg ansamblul de servicii de calatorie achizitionate.