De ce Eximtur Business?

7 argumente pentru care sa contati pe noi:

 

Pentru CALITATE si SIGURANTA. Ne preocupa in permanenta siguranta si confortul calatoriilor voastre. Sustinem calitatea serviciilor pe care le oferim prin parteneriate puternice cu prestatori de marca din domeniu si suntem una dintre cele mai stabile companii de pe piata de travel din Romania.

Pentru SERVICII PERSONALIZATE si INTEGRATE. Companiile sunt diferite iar delegatii lor au nevoi de calatorie si asteptari diferite. Va oferim solutii personalizate si complete, pentru a va face calatoriile mai eficiente si a va ajuta sa va concentrati asupra obiectivor voastre de business!

 TEHNOLOGIE DE TOP pentru optimizarea costurilor de administrare a calatoriilor de afaceri. Va oferim:
 - Solutii informatice de ultima generatie pentru conceperea si setarea politicii de travel
 - Preturi si taxe de serviciu transparent
 - Metode moderne de gestiune a rezervarilor
 - Integrare cu solutiile informatice de gestiune ale activitatii din compania voastra
 - Rapoarte complexe cu privire la calatoriile si evenimentele de afaceri ale companiei 

    Pentru ECHIPA si CONSULTANTA. Suntem o echipa performanta de consultanti de calatorie. Intelegem profilul calatorului de business si specificul organizarii unui eveniment corporate. Detinem know-how si tehnologia necesara pentru a va consilia corect si rapid.

    Pentru INTEGRITATE si TRANSPARENTA. Credem in parteneriate de lunga durata si respect reciproc. Aplicam transparenta ca principiu de lucru, alaturi de cele mai bune practici din domeniu, ne selectam cu grija oferta si va oferim preturi competitive. Respectam legislatia si lucram la standarde internationale, in beneficiul vostru!

    Pentru DISPONIBILITATE.  Dorim sa va fim alaturi, sa rezolvam toate urgentele care apar si dupa orele de program. Serviciul special de asistenta si rezervari, exclusiv pentru companii, este disponibil la numarul de telefon 0364 - 803.899, de Lu-Vi intre 18:00 - 09:00 si non-stop in zilele de Sa-Du!

    Pentru EXPERIENTA. O avem si ne mandrim cu reputatia unei companii de top. Suntem la curent cu noutatile si cerintele in continua schimbare a pietei de travel. Cautam in permanenta solutii noi, creative, pentru nevoile voastre de calatorii.