Servicii asociate

NE OCUPĂM DE TOATE DETALIILE CĂLĂTORIILOR VOASTRE. |CONTAȚI PE NOI!

Pentru ca voi sa economisiti timp si sa calatoriti fara griji, consultantii EXIMTUR BUSINESS se ocupa de toate detaliile inainte, in timpul si dupa calatoria de afaceri.

Pe langa serviciile “clasice” de rezervare a biletelor de avion sau a cazarii, va punem la dispozitie o gama larga de servicii asociate, care includ: transferuri aeroport-hotel-aeroport in tara si in strainatate, intermediere vize, rezervari bilete de tren, inchirieri auto cu sau fara sofer, emitere asigurari de calatorie, informari utile, emitere vouchere de tip cadou pentru angajatii companiei voastre.

 

  • Transferuri - prin partenerii nostri atent selectati, avem grija ca sa ajungeti la destinatie cu bine si la timp, sa fiti preluati cu masina de la aeroport si transferati in regim privat catre locatia dorita. 
  • Intermediere vize - in cazul calatoriilor in tari care au regim special de vize, va oferim toate informatiile specifice cu privire la eliberarea acestora si va vom facilita obtinerea lor. 
  • Bilete de tren, rent-a-car, rent-a-bus – prin serviciile noastre veti beneficia de un mijloc de transport confortabil si sigur pentru voi sau intreaga echipa, oriunde va aflati.
  • Asigurari de calatorie – suntem optimisti convinsi dar si grijulii. Va recomandam, pentru siguranta voastra, incheierea de asigurari medicale si storno, acestea din urma acoperind inclusiv anularea calatoriei survenita ca urmare a falimentului companiei aeriene.
  • Livrarea documentelor de calatorie – va transmitem documentele de calatorie si orice alt document solicitat, in cel mai rapid mod posibil - fie in format electronic, fie in maxim 24h, prin intermediul partenerilor nationali de curierat rapid.
  • Informatii pregatitoare - sunt unele calatorii care necesita pregatiri suplimentare. Cu noi, veti avea informatia la indemana - despre climatul politic, economic si social din tara de destinatie, despre clinicile care presteaza servicii medicale speciale dar si despre principalele puncte de atractie turistica sau evenimentele care vor avea loc in tara de destinatie pe perioada calatoriei voastre.
  • Incentives & Rewards- pentru recompensarea angajatilor vostri, am conceput un sistem simplu de achizitionare vouchere de tip cadou la care va puteti abona ca si companie. Angajatii vor avea astfel libertatea de a-si alege singuri destinatiile in care sa se relaxeze si distreze. Ne recomanda experienta indelungata in leisure travel, parteneriatele solide pe care le detinem cu prestatorii din domeniu, diversitatea destinatiilor si a produselor turistice oferite si nu in ultimul rand, grija pentru a va asigura un raport corespunzator pret-calitate. Recompensati meritele angajatilor vostri!