Mesaj CEO

Dragi parteneri,

Compania de calatorii EXIMTUR a fost fondata in anul 1993 si a urmat un vis indraznet: acela de a face lumea mai accesibila, mai conectata si usor de explorat. De la bun inceput, am inteles ca afacerea noastra poate creste doar daca oferim garantii ferme privind siguranta calatoriilor si calitatea serviciilor.

Astazi, ne pozitionam in topul celor mai puternice companii de profil din Romania. Suntem alaturi de clientii nostri printr-o retea performanta de agentii, extinsa la nivel national iar activitatea noastra este specializata si organizata in 4 divizii principale: business travel si organizare evenimente, leisure travel, incoming si scoala de turism.

Misiunea noastra este, de 23 de ani, aceea de a fi consultantii vostri de calatorie si, credem noi, am reusit sa o indeplinim cu succes! Cei peste 150 de consultanti din echipa EXIMTUR sunt permanent pregatiti si motivati sa va ofere servicii complete de calatorie, in deplina siguranta si confort, atat pentru deplasarile cu scop de business cat si pentru cele cu scop recreational.

Respectul fata de clientii, angajatii, partenerii si colaboratorii nostri si respectarea legilor tarii si ale UE constituie valorile in care credem si care ne ghideaza in desfasurarea cu integritate a activitatii, zi de zi. 

Experienta indelungata si parteneriatele solide pe care le detinem in domeniu, diversitatea destinatiilor si a produselor turistice oferite, grija pentru a va asigura un raport corespunzator pret-calitate pentru fiecare tip de serviciu si reputatia unei companii sigure si de incredere – sunt principalele atuuri care ne recomanda si ne diferentiaza pe piata.

In cele doua decade solide de business, peste 3 milioane de turisti si 2.500 de clienti corporate au beneficiat de serviciile EXIMTUR!

Contati pe noi!
Lucia Nora MORARIU
CEO, Fondator