NE CONTINUAM ACTIVITATEA IN CONDITII DE SIGURANTA!

Stimati Clienti,
NE CONTINUAM ACTIVITATEA IN CONDITII DE SIGURANTA!

Va informam ca incepand cu data de 18.03.2020, personalul EXIMTUR lucreaza pentru dumneavoastra in regim Telemunca, de LUNI pana JOI, in intervalul orar 09.00 -17.00.
Continuam sa fim la dispozitia dumneavoastra prin numerele de telefon mobil si adresele de e-mail ale Consultantilor nostri de Business travel.
Pentru rezolvarea urgentelor in afara programului mentionat, va rugam sa contactati Serviciul de Call Center EXIMTUR BUSINESS: 0364-803.899.

De 27 de ani prioritatea noastra principala este furnizarea de servicii de calatorie in conditii de siguranta si confort pentru dumneavoastra. Situatia speciala pe care o traversam in prezent, cauzata de raspandirea la nivel global a coronavirusului SARS-CoV-2 (COVID-19), ne responsabilizeaza la cote maxime. In acest context, va asiguram ca va suntem alaturi si vom cauta cele mai bune solutii pentru orice probleme intampinati in calatoriile sau planurile dumneavoastra de calatorie din perioada imediat urmatoare si viitoare.

“Nu va anulati calatoriile. Modificati datele. Impreuna salvam turismul”
Avand in vederea ca industria turismului este una dintre cele mai afectate de aceasta pandemie, ne alaturam si noi operatorilor de turism din intreaga lume aducand in atentia dumneavoastra mesajul: “Nu va anulati calatoriile. Modificati datele. Impreuna salvam turismul”. Astfel, in masura in care aveti posibilitatea, va incurajam sa optati pentru modificarea datelor de calatorie si nu pentru anularea calatoriei. Gestul dumneavoastra va contribui la sprijinirea acestei industrii, astfel incat, dupa depasirea situatiei epidemiologice cu care ne confruntam, sa ne putem bucura impreuna de calatorii de business si de servicii turistice de calitate atat in tara noastra, cat si in intreaga lume.
In speranta ca in curand #TotulVaFiBine, va asiguram de intreg sprijinul nostru si va multumim pentru ca ne sunteti client!

Echipa EXIMTUR