Termeni si conditii

Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Acest website (numit in continuare “Site”) este operat de EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Nichita Stanescu nr. 16, Cluj-Napoca, Cluj, Romania. 

SC EXIMTUR SRL a creat site-ul www.eximtur.ro/business pentru informarea clientilor, utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu EXIMTUR.

Proprietate intelectuala

Toate materialele de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a EXIMTUR. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu exceptia cazului in care copierea este necesara pentru vizionarea lor on-line. Totusi, este posibila tiparirea de pagini complete de pe site sau copierea fisierelor, pentru uz personal.

Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: dorel.muresan@eximtur.ro.

Drepturi de marca

Numele EXIMTUR, logo-ul EXIMTUR sunt marci inregistrate de catre SC EXIMTUR SRL.
Alte marci sunt de asemenea mentionate pe site. Acestea sunt folosite de EXIMTUR, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de EXIMTUR. 
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la EXIMTUR sau de la titularii respectivi constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Conectarea la site

Pentru cine doreste sa realizeze o legatura la site, aceasta trebuie sa fie la pagina principala EXIMTUR (homepage).

Acuratetea informatiei

Informatiile de pe acest site sunt destinate clientilor EXIMTUR din Romania si este posibil sa nu fie valabile si pentru alte tari. EXIMTUR va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si in conformitate cu datele la zi. Totusi, EXIMTUR isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile produselor in orice moment.
Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. EXIMTUR exclude orice responsabilitate, in limitele permise de lege rezultand din accesarea si utilizarea acestui site.

Protejarea informatiei

EXIMTUR respecta intimitatea fiecarei persoane care viziteaza acest site. Aceasta clauza stipuleaza ce informatii poate colecta EXIMTUR si cum vor fi acestea folosite.

Informatie nepersonala si neidentificabila colectata automat

In unele cazuri putem colecta automat astfel de informatii. Exemple despre astfel de infromatii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul dumneavoastra, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

Contact

Pentru intrebari sau nelamuri referitoare la datele personale, trimiteti un e-mail la adresa noastra: business@eximtur.ro sau contactati-ne la numarul de telefon: 0364 803 899 sau la adresa: Str. Nichita Stanescu nr. 16, Cluj-Napoca, Cluj.

Legislatie si jurisdictie - drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.