Articole

Cinci sfaturi utile pentru a nu te imbolnavi in deplasarile in strainatate

O calatorie de afaceri necesita intotdeauna o pregatire amanuntita, pentru ca planul sa fie pus la punct pana la cele mai mici detalii, pentru a preveni aparitia situatiilor neplacute care pot duce la schimbari de program, dar si pentru a putea identifica rapid solutii in cazul in care, totusi, acestea se intampla.
Citeste mai mult
 

Cum rezolvi o situatie de criza in calatoriile de business

Calatoriile tale de afaceri sunt momente importante in cariera ta si pentru compania pe care o reprezinti, iar o situatie de criza, cum ar fi sa ramai fara acte sau sa pierzi un zbor de legatura, iti poate compromite total planurile. Cand te confrunti cu o astfel de situatie in strainatate, consultantul tau de travel e persoana care te poate indruma, de la distanta, asa ca nu ezita sa il suni. El cunoaste toate detaliile calatoriei tale si stie si ce trebuie sa faci.
Citeste mai mult
 

How to handle a crisis during your business trip

Your business trips are important milestones in your career and for the company you represent, and a crisis, such as losing your identifying documents or missing a connection flight, can completely disrupt your plans. When facing this kind of situation abroad, your travel consultant is the one who can guide you remotely through the necessary steps, so don’t hesitate to contact him or her. Travel consultants know all the details of their customers’ trips and know exactly how to proceed.
Citeste mai mult
 

7 aplicatii mobile care-ti vor usura calatoriile de afaceri

Intr-o lume intens tehnologizata, ai nevoie sa fii la curent cu ultimele tendinte si sa te dedici exclusiv afacerilor tale. Calatoriile de afaceri implica, in primul rand, planificare, iar tehnologia iti poate simplifica munca.
Citeste mai mult
 

7 mobile apps designed to simplify your business trips

In a world fiercely governed by technology, you need to keep up to date with the latest trends and to dedicate yourself exclusively to your business. First and foremost, business travel implies planning, and in this area technology can be quite convenient.
Citeste mai mult