Calatorii de afaceri

Tehnologie de top

Va oferim TEHNOLOGIE DE TOP pentru optimizarea costurilor de administrare a calatoriilor de afaceri.
Citeste mai mult
 

Solutii personalizate

Planificarea deplasarilor in interes de serviciu si a evenimentelor de business, alaturi de implementarea interna a unei politici de travel, reprezinta un „must-do” pentru a va stabili si gestiona corect bugetul de travel.
Citeste mai mult
 

Bilete de avion

Deservind un portofoliu divers de clienti corporate, cu volume anuale intre 300 si 2500 de bilete de avion emise pe rute interne si internationale, am reusit sa ne impunem pe piata de ticketing din Romania, devenind unul dintre cei mai importanti emitenti de bilete de avion IATA - BSP.
Citeste mai mult
 

Rezervari Cazare

Oferta noastra de cazare include peste 400 contracte directe cu unitati hoteliere aflate in orasele importante din tara iar prin intermediul partenerilor nostri externi, avem acces online la o retea care insumeaza peste 200.000 de unitati de cazare, din intreaga lume.
Citeste mai mult
 

Servicii asociate

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii asociate, care includ: transferuri aeroport-hotel-aeroport in tara si in strainatate, intermediere vize, rezervari bilete de tren, inchirieri auto cu sau fara sofer, emitere asigurari de calatorie, informari utile.
Citeste mai mult
 

Asistenta si rezervari

Suntem la dispozitia voastra non-stop, pentru asistenta si rezervari. In calitate de clienti business veti beneficia de un manager de cont dedicat iar pentru a solutiona rapid orice urgenta sau problema care ar putea aparea dupa orele de program.
Citeste mai mult